Dr. Oetker

Messuosaston suunnittelu

 

Toimeksianto: Messuosaston suunnittelu Dr. Oetkerin snack tuotteille & Henkellin valikoimalle Keskon K-Team päiville Tamperelle (2018).

Toteutus: Tuodaan tuotteet houkuttelevasti esiin ja rakennetaan aito, bistromainen miljöö asiakkaalta tulleen Snack Bar -ajatuksen ympärille. Hyödynnetään aitoja materiaaleja ja tulostettuja pintoja mahdollisimman autenttisen lopputuloksen luomiseksi.

osaston kantavan idean luominen ja visuaalinen suunnittelu, 3D-havainnekuvat ja tilankäytön hahmottamiseksi ja osaston rakentamisen tueksi.

Osaston tekninen suunnittelu, hankinnat, logistiikka sekä rakentaminen avaimet käteen -periaatteella yhteistyössä Moodboardin [ moodboard.fi ] kanssa.

Edellinen
Edellinen

Hangon matkailu

Seuraava
Seuraava

Piia Keto