Näppärä & notkea, järkevä & joustava – sellainen on MONIKO

Luomme uusia ilmeitä, hyppäämme vauhdista avuksi isompiin projekteihin tai kuljemme rinnalla uskollisena kumppanina niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Pystymme reagoimaan ketterästi emmekä häkelly tiukoissakaan tilanteissa.

Työskentelytapamme on käytännönläheistä ja välitöntä. Tekemistämme ohjaa luovuus, johdonmukaisuus ja kyky ratkaista ongelmia. Hommat hoidetaan vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella ja tilanteen mahdollistaessa hyppäämme luovan työn hullutteluhurmokseen. Tällä reseptillä takaamme järjen ja tunteet samassa paketissa.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin hymykuopassa, Käpylässä. Ota yhteyttä, niin kahvitellaan ja jutellaan lisää!

Luova suunnittelu

Yritys- ja kampanjailmeet, logot, kuvitukset, pakkaus- ja rakennesuunnittelu, animoidut digitaaliset aineistot, bannerit, nettisivut, konsultointi ja konseptisuunnittelu.

Soveltava suunnittelu & tuotanto

Markkinointimateriaalien sovellukset, ilmoituskampanjat, digitaaliset sovellukset, kuvankäsittely, aineistojen viimeistely / reprotyö ja projektinhallinta.

3D-visualisointi

Myymälämateriaalien yhteensovittaminen, messuosaston tai laajemman kokonaisuuden havainnollistaminen, pakkausten mallintaminen. Kustannustehokas tapa testata kokonaisuutta ennen toteutusta. Suunnittelun avuksi, myynnin tueksi.